intressant

Det här är inte lätt alls. Jag vet ju inte alls hur mycket som är för svårt eller för lätt eller för tråkigt eller för snabbt eller för långsamt eller för tidskrävande eller vad som tar för lite tid i en byggtrea som har svenska b. Nu har jag i alla fall förberett några overhead och en text jag ska dela ut, tänkt igenom vad jag ska säga och dessutom förberett något att ha i reserv om det andra skulle gå för fort. Fast jag tror iofs att tiden snarare blir knapp. Får väl se. Jag ska diskutera det med min handledare i morgon så får jag en chans att ändra det innan lektionen om det skulle behövas. Det här ska bli intressant. Det är nog det bästa ordet att beskriva det med, intressant. Mycket intressant.

This entry was posted in intressant. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *