kökskväll

Vilken härlig kväll, är så glad!

Efter jobb kom Sammy, Janne och Emmy hit på lite kökskväll! Massa snack i mitt kök där vi nu spenderat 2 år tillsammans, massa snack, massa killar, en hel del förhållande, ångest, glädje och en massa annat som vi delat just i detta kök! Helt sjukt vad tiden går men en sak är säker och det är att vi alltid har varandra! Hur vi än mått och vad som händer i våra liv har vi varandra världens bästa vänner! Finns inga ord som kan beskriva min tacksamhet till just er, älskar er!

Nog om det =) I morgon är det äntligen min ledigadag, och den ska spenderas väl! Ska tvätta, sola med Sam, lämna in min cykel, hämta bilnycklarna och pengar på mammas jobb, ska köra ut till klagshamn och hälsa på min brorsfamilj och sen ska jag träffa Jason =) Kommer  bli en kanon dag!

Jobbar sen torsdag och fredag, fredags kväll blir en lugn kväll och den ska spenderas med Sam mfl. Sen på lördag blir det himmafest =)

Nej nu ska jag dra mig till soffan =) TACK TACK TACK för ni är ni!

xoxo

This entry was posted in kökskväll. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *