Reporia Soap

Godmorgon! Eller ska man säga God dag, kanske? Igår blev det en tunn uppdatering för att jag fasnade framför sims, hehe. Det gjorde jag imorse också, så nu vet ni varför uppdateringen var dålig.

Just nu sitter jag med Reporia Soap för att förtränga porer och finnar. Enligt mig den är verkligem grym! Huden blir len som en babyrumpa och finnarna försvinner. Älskar verkligen den! När man har den på sig känns det verkligen som botox, kan knappt le eller röra mig för att den är så fast. Den funkar verkligen, jag rekomenderar den starkt.

Strax ska jag ut och springa lite, har fått ett sommarschema från innnebnadyn som jag och alla i mitt lag måste följa, har jag gjort något av det som står på schemat? Skulle inte tro det, så det är dags för mig att börja. Idag ska jag ut och springa i 20 minuter.

PUSS

This entry was posted in Reporia. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *