Otroligt!

Idag har jag faktiskt gjort det jag ska! Klapp på axeln…

Jag har tränat både styrka och kondition (30 min på trappmaskinen med träningsvärk = BRA!)
Jag har skrivit min läslogg och lagt ut den för diskussion i tid och allt = BRA!

Nu är det bara hugga in på boken Moral Theory med lycka och glädje…..inte…. Men det är bara ca 50 sidor som ska läsas så jag försöker trösta mig med det. Sen måste jag iof svara på svåra frågor skriftligt i 2-4 sidor…men jag förtränger det för tillfället…. Vill hellre plugga projektledning känner jag, men etiken ska vara klar i morgon. Så det är bara att acceptera att jag inte kan skjuta upp det längre=(

Det är för övrigt vääääldigt grått ute här idag så jag har valt att plugga i hemmets lugna vrå iförd mysjeansen och varm gosig tröja.. Ibland kan grått väder vara positivt!

Jag längtar lite efter att få åka ut på sjön i sommar… solblekt hår, brun hy och fräknar…ahh… Fick en sån riktig känsla av att jag vill ha sommar snart!!

This entry was posted in Otroligt. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *