Förvaring medan du lever livet

Marknaden för självförvaring har ökat otroligt mycket de senaste åren. Detta beror på att vi också samlar på oss mer än vad vi någonsin tidigare gjort. Detta leder till att många har massor av saker liggande i hemmen som aldrig används. Känner du igen dig? Då ska du ta och titta på möjligheten att hyra ett lager eller förråd. Det är nämligen precis det som Selstor jobbar med.

Selstor har funnits på marknaden ett tag nu men är ändå relativt nybildat. Trots detta så har de snabbt etablerat sig på marknaden och är idag ett utav de mest framgångsrika selfstorage företagen som finns på marknaden. Just det här med att hyra lager har alltid varit populärt, just att kunna få plats över till annat är något som de flesta någon gång önskat att man hade gjort. Idag är det också förmånligare än någonsin tidigare. I och med att fler och fler företag ger sig in på marknaden så sjunker också priserna för den som vill hyra ett lager eller ett förråd. Så har du lite extra saker liggande som du skulle vilja lägga undan ett tag, titta då på det här med lageruthyrning. Oavsett om du funderar på att fly landet för en säsong i Thailand (fler hotell i Thailand) och hoppa runt bland olika hotell där eller om du hyr i andra hand är det en bra ide att magasinera dina ägodelar säkert.

Det är inte bara en otroligt smidig lösning för dig som vill ha mer plats till dina saker, det är också väldigt säkert. Dels får du en personlig nyckel till ditt förråd så det är bara du som kan komma in i ditt förråd, vill du dessutom utöka säkerheten så kan du även köpa ett cylinderlås hos Selstor för att verkligen garantera att ingen kommer in i ditt förråd. Selstor lägger stor fokus just på att hålla hög klass på säkerheten och på flexibiliteten vid uthyrningen. Du slipper helt bindningstider och uppläggningsavgifter, du väljer själv hur länge du vill hyra ditt förråd, allt ifrån en vecka till så länge du kan tänkas behöva ditt förråd. Låt säga att du precis har flyttat och har en massa flyttkartonger som blivit stående i din lägenhet och tar upp plats. Då är det otroligt smidigt att bara kunna köra iväg dessa kartonger ner till Selstor och hyra ett lager eller förråd och därmed helt slippa dessa problem med kartonger som står och dammar och tar upp plats. Möblera inte din lägenhet med flyttkartonger utan gör det med det du verkligen vill ha där.

Härliga Thailand!

 

 

 

 

 

 

 

Källa: http://www.albatros-travel.se/destinationer/asien/thailand/Gallery/Thailand.jpg

 

 

This entry was posted in ekonomi, frihet. Bookmark the permalink.

2 Responses to Förvaring medan du lever livet

  1. Novalie Holmqvist says:

    Hoppas du fortsätter skriva om detta.

  2. Adrian Löfgren says:

    Kul att du skrev detta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *