Mittpunkt

Det är rena rama semestern det här just nu. Jag var ledig igår, jobbade sju timmar (minus 45 minuters rast) idag och är ledig igen i morgon. Idag var mittendagen. Nu har jag jobbat hälften av de veckor jag ska jobba i sommar, men räknar man antal arbetsdagar är jag förbi hälften för ett tag sedan. Det är många lediga dagar nu. Nästa vecka jobbar jag bara två dagar, om jag inte får fler dagar förstås. Men det är skönt. Jag har jobbat tillräckligt för att tjäna en välkommen summa inför hösten, men ändå fått en del ledigt att bara ägna åt att läsa, slöa, träna, gå på bio och sånt som är roligt.

Mitten av sommarlovet är förbi den med. For upp till Växjö den 6 juni, nu är det redan 19 juli. Ska väl ner till Malmö igen runt den 15 augusti eller så, det är i alla fall då min eftersändning av posten upphör. Hade tänkt åka ner lagom till Malmöfestivalen.

Undrar just om posten lurar på något antagningsbesked åt mig förresten. Mia och Hanna har fått sina, men jag har inte fått någonting. Några dagars fördröjning kan jag ju räkna med, i o m att min post eftersänds, men det har gått några dagar nu. Jag är ju mitt inne på ett program, så något vidare spännande antagningsbesked är det ju inte, men i alla fall. Vill mest ha det så att jag vet att allt är som det ska. Kanske kan logga in på VHS eller nåt och se det där? Får undersöka saken. I vilket fall som helst måste jag ju kontakta CSN om nu de inte kontaktar mig. Måste meddela dem att jag vill ha mina sista 50% bidrag/lån i höst med, sedan har jag använt upp alla de där veckorna man får ta. Så kan det gå minsann. 20 poäng till, sen är det slut. Vad hemskt. Och vad skönt samtidigt.. men ändå lite hemskt.

This entry was posted in Mittpunkt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Mittpunkt

  1. Neo Holmberg says:

    Kanon att du delade detta.

    //Neo

  2. Saga Axelsson says:

    Bloggen är intressant!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *