RUBRIK?

Det var en lugn kväll igår, behövde vara hemma och liksom bara vara. Har inte hänt så mycket idag heller, städat en hel del (mitt rum såg förjävligt ut). Har suttit och pluggat de senaste timmarna på religionsprovet vi har på onsdag, lite segt.

Ikväll blir det nog krogen, det är säsongsavslutning på Trädgårn och drickan är grymt billig, wie. Ska dock inte dricka något (som vanligt haha) men får hoppas det kommer mycket folk. Kallt som attan kommer det säkert vara också, blir nog att gå runt med vinterjackan!

Dags att återgå till pluggandet. Lyssnar på denna låten om och om just nu, fattar inte att jag inte tröttnat haha!

”So no I know I should of treated you better
But me and you were meant to last forever

So let me in, give me another chance”

This entry was posted in RUBRIK. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *