Mental bild just nu…

När jag var hos psykologen sist så tyckte hon att jag var lite på uppgång och ville därför inte förändra något i min medicinering, utan istället vänta och se hur det utvecklar sig. Förra veckan kändes det som att pillerna verkligen kickade in och jag gick omkring med ett stort leende på läpparna och kände mig ständigt euforisk! Mycket kul, men tyvärr inte speciellt hållbart i längden att gå omkring och fnissa som att man har tittat fördjupat ner i marken! Känner även av lite biverkningar som att jag skakar hela tiden, ser inte så lite suspekt ut… Men även om jag är glad så har jag ändå ångesten liggande där längst ner i magen. Men eftersom en mycket glad människa har svårare att tänka sig att ta sitt liv, så är det ändå kanske inte så allvarligt och det känns som att jag skulle kunna vara på bättringsvägen… Hoppas jag innerligt i alla fall!

This entry was posted in Mental. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *