Star x8-filter

Jag vann en tävling hos Sara för ett tag sedan och idag fick jag post – ett starfilter! Tusen tack Sara . 😀

Jag har inget annat filter eller objektiv än kritobjektivet till min 450D, så det här ska verkligen bli skoj. Fast när jag skulle testa det blev jag osäker på om det passar på mitt objektiv. Jag har alltså ett 18-55mm som jag tror att har en diameter på 58mm, och filtret som jag vann är 52mm. Går det att fästa det? Passar det inte får jag väl ta och tejpa fast det eller nåt, haha. 😉

Och jag gick visst och hamnade på framsidan idag! Det är verkligen alltid lika roligt.

This entry was posted in x8filter. Bookmark the permalink.

3 Responses to Star x8-filter

 1. Vera Henriksson says:

  Kul att du skrev detta!

  //Vera

 2. Freja Håkansson says:

  Hoppas du fortsätter skriva.

 3. Alex Björklund says:

  Tack för ännu ett bra inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *